Kapper Jack’s Sisters omgeving Uithoorn is dé kapsalon voor dames, heren en kinderen. Bij onze ervaren kappers bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat. Of dat nu gaat om knippen, kleuren, föhnen of opsteken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste kniptechnieken en onze uitgebreide kennis van het kappersvak. Ons haar heeft een goede verzorging nodig.

Zo blijft het in stralende conditie en gezond. Als kapper voor de omgeving Uithoorn zijn we daarom breed gespecialiseerd. Ook kinderen zijn in onze kapsalon van harte welkom. Onze geduldige medewerkers zorgen ervoor dat de knipbeurt van uw kind als prettig en fijn wordt ervaren. We zorgen altijd voor een trendy kapsel of een stoere coupe.

Als kapper voor heren bent u bij Jack’s Sisters ook van harte welkom voor het laten knippen, scheren en trimmen van uw baard. Zo kunt u altijd beschikken over een goed verzorgd uiterlijk. Of dat nu gaat om het laten bijknippen van de punten of een compleet nieuwe look. Voor diverse verfbehandelingen staan we dan ook graag voor u klaar. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige producten die uw haar de kleur geven die u wenst en tegelijkertijd verzorgen en voeden.

Kapper Jack’s Sisters omgeving Uithoorn

De kappers van Jack’s Sisters zijn breed gespecialiseerd op het gebied van haar. Of u uw haar nu graag wilt laten wassen en föhnen, knippen of kleuren. Hierbij kunt u denken aan het vakkundig bijkleuren van de uitgroei, maar ook het laten aanbrengen van diverse soorten highlights is mogelijk. Uiteraard houden we daarbij altijd rekening met de structuur van uw haar én uw persoonlijke wensen.

Kapper voor dames en heren omgeving Uithoorn Ook als uw haar er dof, beschadigd of breekbaar is geworden bent u bij de kapper van Jack’s Sisters omgeving Uithoorn van harte welkom. We bieden diverse verzorgingsbehandelingen aan die het haar voorzien van essentiële voedingsstoffen. Dit resulteert in zacht en glanzend haar dat er gezond en stralend uitziet. Bij onze kapsalon omgeving Uithoorn staan we ook graag voor u klaar als u uw haar wilt laten opsteken.

Dit kan zijn omdat u er mooi uit wilt zich voor een feestelijke gelegenheid, of voor uw bruiloft. Daarbij verzorgen we desgewenst tevens een prachtige make-up. Het laten vlechten of opsteken van uw haar kan bij ons op verschillende manieren. Dit kan door gebruik te maken van uw eigen lange haar, maar eventueel kunnen ook extensions of hair weft aangebracht worden voor een prachtig resultaat.