Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 maanden geleden
Jack's Sisters

🩵Prachtig bruidspaar🩵

Afgelopen vrijdag mochten wij deze bruid nog iets mooier maken dan ze al is🥰. Wij hadden de eer om een prachtig bruidskapsel te maken en de make-up te verzorgen 💄.

Wat zien ze er stralend uit hè?

Van harte gefeliciteerd lief en mooi stel❤️.
Dat jullie voor altijd bij elkaar zullen blijven met alle liefde, geluk en gezondheid 🥰.

Liefs,

Jack’s Sisters

Wil jij ook je bruidskapsel en make-up bij ons laten doen? Check onze highlight op insta voor de bruidsbrochure of vraag naar de mogelijkheden 🥰.

#bruid #bruidskapsel #jackssisters #makeup #makeupartist #bellapierre #lanza #kapper #hairstylist
... Bekijk meerBekijk minder

🩵Prachtig bruidspaar🩵Afgelopen vrijdag mochten wij deze bruid nog iets mooier maken dan ze al is🥰. Wij hadden de eer om  een prachtig bruidskapsel te maken en de make-up te verzorgen 💄.Wat zien ze er stralend uit hè?Van harte gefeliciteerd lief en mooi stel❤️.
Dat jullie voor altijd bij elkaar zullen blijven met alle liefde, geluk en gezondheid 🥰.Liefs,Jack’s SistersWil jij ook je bruidskapsel en make-up bij ons laten doen? Check onze highlight op insta voor de bruidsbrochure of vraag naar de mogelijkheden 🥰.#bruid #bruidskapsel #jackssisters #makeup #makeupartist #bellapierre #lanza #kapper #hairstylistImage attachment

Reactie op facebook

Prachtig wat mooi

7 maanden geleden
Jack's Sisters

Beste beauty lovers en fashionista's🤩,

Op donderdag 7 december nodigen wij jullie van harte uit voor een glamoureuze avond bij

Jack’s Sisters

De Passage 22B te Mijdrecht

Het event begint om 19:00 tot +/- 21:30 uur.

Laat je betoveren door gratis make-up advies met het fantastische minerale make-up merk Bellapierre💄 en leer de kunst van feestkapsels maken met behulp van de Infinity braid🎄.

En dit is niet alles!!!😍Er zullen deze avond meerdere ondernemers aanwezig zijn zodat jij je kerstcadeautjes, sieraden en outfit kunt scoren. Zelfs aan je teint is gedacht!!

Ontdek bijvoorbeeld de prachtige kaarsen en kandelaren van The Candle Club om jouw tafel sfeervol te dekken voor het kerstdiner. Swaab Juweliers uit Mijdrecht is erbij met de schitterende armbanden van Y&G Jewelry💎. Prachtig om zelf te dragen en het perfecte cadeau voor kerst.

Ook kun je terecht voor feestelijke outfits van XOBO Fashionboutique uit Uithoorn zodat jij de perfecte outfit hebt voor de feestdagen👗 (er is gelegenheid om te passen), en bij TNND BY CHLOE kun je zelfs een spraytan inboeken voor €49,50 zodat alles nog mooier staat en je een prachtige teint hebt✨! Voor de Spraytan graag even apart bij je aanmelding vermelden hoe laat je ongeveer zou willen dan nemen wij contact met je op voor de planning. Er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar dus zorg dat je snel bent😉.

Maar er is meer: de eerste 20 aanmeldingen voor het event ontvangen een leuke goodiebag🛍. Aanmelden kan via onze sociale media kanalen of stuur een mail naar jackssisters@gmail.com . Neem gerust je vrienden, vriendinnen, familie of bijvoorbeeld die eenzame buurvrouw die ook weleens een avondje weg wil mee😉. Wij hopen er een gezellige en inspirerende avond voor jullie van te maken😊.

Mis deze kans niet om te stralen en te genieten van een avond vol glamour, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes🥂.
Meld je snel aan voor dit onvergetelijke event!

Met glinsterende groeten,

Team Jack's Sisters, Swaab Juweliers, XOBO Fashion, The Candle Club en

TNND BY CHLOE
... Bekijk meerBekijk minder

Beste beauty lovers en fashionistas🤩,Op donderdag 7 december nodigen wij jullie van harte uit voor een glamoureuze avond bijJack’s SistersDe Passage 22B te MijdrechtHet event begint om 19:00 tot +/- 21:30 uur.Laat je betoveren door gratis make-up advies met het fantastische minerale make-up merk Bellapierre💄 en leer de kunst van feestkapsels maken met behulp van de Infinity braid🎄.En dit is niet alles!!!😍Er zullen deze avond meerdere ondernemers aanwezig zijn zodat jij je kerstcadeautjes, sieraden en outfit kunt scoren. Zelfs aan je teint is gedacht!!Ontdek bijvoorbeeld de prachtige kaarsen en kandelaren van The Candle Club om jouw tafel sfeervol te dekken voor het kerstdiner. Swaab Juweliers uit Mijdrecht is erbij met de schitterende armbanden van Y&G Jewelry💎. Prachtig om zelf te dragen en het perfecte cadeau voor kerst.Ook kun je terecht voor feestelijke outfits van XOBO Fashionboutique uit Uithoorn zodat jij de perfecte outfit hebt voor de feestdagen👗 (er is gelegenheid om te passen), en bij TNND BY CHLOE kun je zelfs een spraytan inboeken voor €49,50 zodat alles nog mooier staat en je een prachtige teint hebt✨! Voor de Spraytan graag even apart bij je aanmelding vermelden hoe laat je ongeveer zou willen dan nemen wij contact met je op voor de planning. Er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar dus zorg dat je snel bent😉.Maar er is meer: de eerste 20 aanmeldingen voor het event ontvangen een leuke goodiebag🛍. Aanmelden kan via onze sociale media kanalen of stuur een mail naar jackssisters@gmail.com . Neem gerust je vrienden, vriendinnen, familie of bijvoorbeeld die eenzame buurvrouw die ook weleens een avondje weg wil mee😉. Wij hopen er een gezellige en inspirerende avond voor jullie van te maken😊.Mis deze kans niet om te stralen en te genieten van een avond vol glamour, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes🥂.
Meld je snel aan voor dit onvergetelijke event!Met glinsterende groeten,Team Jacks Sisters, Swaab Juweliers, XOBO Fashion, The Candle Club enTNND BY CHLOE
1 jaren geleden
Jack's Sisters

🩷Roze Avenue🩷

Heb jij al kennis gemaakt met dit prachtige nieuwe merk in onze salon?

We hebben nu een aantal aanbiedingen, zoals deze set!! Je betaalt alleen de grote droogshampoo €26,50 en de kleine t.w.v. €13,50 krijg je er gratis bij!!!

Perfect voor in je tas of om mee te nemen op vakantie🏝️🗺️👙.

Deze dry shampoo geeft zoveel volume en werkt perfect tegen vet haar🩷. Vraag aan jouw favoriete stylist bij ons om dit product te gebruiken als afstyling.

Liefs,

Jack’s Sisters
... Bekijk meerBekijk minder

🩷Roze Avenue🩷Heb jij al kennis gemaakt met dit prachtige nieuwe merk in onze salon?We hebben nu een aantal aanbiedingen, zoals deze set!! Je betaalt alleen de grote droogshampoo €26,50 en de kleine t.w.v. €13,50 krijg je er gratis bij!!!Perfect voor in je tas of om mee te nemen op vakantie🏝️🗺️👙.Deze dry shampoo geeft zoveel volume en werkt perfect tegen vet haar🩷. Vraag aan jouw favoriete stylist bij ons om dit product te gebruiken als afstyling.Liefs,Jack’s Sisters
1 jaren geleden
Jack's Sisters

Bij deze het eerste filmpje van de bruiloft in Kroatië op het eiland Brijuni🥰. Hier mocht Sabrina Busker het haar en de make-up verzorgen van deze prachtige bruid❤️. Wat een beleving!!! Dit filmpje is van de Nigeriaanse ceremonie 😍. Je kunt vanaf nu ook ons tiktok account volgen!!! Liefs ... Bekijk meerBekijk minder

Reactie op facebook

Wat leuk!

Gaaf!

Bekijk meer