Topstylisten

Irene
Eigenaresse en topstylist

Irene zit al sinds 2001 in het kappersvak en is sinds 2006 mede-eigenaar van Jack’s Sisters.

Irene wist al van jongs af aan dat ze het kappersvak in wilde. En zij vindt het geweldig dat ze deze passie samen met haar zus kan delen. Het is echt een fantastisch vak waar zij al haar creativiteit in kwijt kan.

Irene volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken. Irene werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

Sabrina
Eigenaresse en topstylist

Sabrina is sinds 2010 werkzaam bij Jack’s Sisters en sinds 2015 mede-eigenaar.

Sabrina is nog iedere dag blij dat ze de beslissing heeft genomen om samen met haar zus een bedrijf te runnen en noemt dit het leukste werk wat er bestaat. Geen dag is hetzelfde en wat is er nou leuker dan de hele dag met mensen te werken en deze mensen nog mooier te maken??

Sabrina volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken.

Sabrina werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

 

Linsey
Topstylist

Linsey is sinds 2014 werkzaam bij Jack’s Sisters en heeft haar stageperiode ook bij ons volbracht. Na haar stage is zij gezellig bij ons blijven plakken en heeft Linsey zich enorm ontwikkeld. Ze is niet alleen een leuke en gezellige jongedame, Linsey is ook nog eens heel goed in haar vak.

Verder volgt Linsey veel trainingen bij L’ANZA en geeft zelf trainingen bij ons in de salon aan de stagiaires.

Linsey werkt op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

Elles
Allround hairstylist

Elles is begin 2022 bij Jack’s Sisters komen werken. Zij heeft in 2020 haar diploma behaald aan de Kappersakademie en is vanaf dat moment werkzaam geweest in een andere leuke salon. Naast dat ze allround hairstyliste is, kunt u bij Elles ook terecht voor henna brows. Elles volgt veel trainingen want ze is heel leergierig en wil graag de beste zijn in wat ze doet. Maak eens een afspraak bij haar en ervaar wat een fantastische meid ze is. Elles werkt op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

stagiaires

Esther
Stagiaire

Esther zit in haar derde leerjaar BBL van de kappersopleiding.

Zij werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag bij ons. Omdat zij de BBL opleiding doet, zal zij al veel in de salon assisteren. Denk aan kleuren opbrengen, opsteken, föhnen etc. Wanneer zij iets perfect op onze trainingen laat zien, mag zij dit in de salon gaan uitvoeren. Wilt u ook een afspraak bij Esther? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Shayn
Stagiaire

Shayn is nu 17 jaar en zit in haar eerste jaar van de kappersopleiding. Zij volgt haar opleiding aan het Beauty College in Utrecht. Zij loopt stage bij ons op de donderdag. Shayn is tegelijk met Elles in ons team gekomen. Ze wist vroeger al dat ze kapster wilde worden en is daardoor ook een enorme doorzetter. Zij richt zich nu voornamelijk op kleuren en gaat zich steeds verder specialiseren.