Topstylisten

Irene
Eigenaresse en topstylist

Irene zit al sinds 2001 in het kappersvak en is sinds 2006 mede-eigenaar van Jack’s Sisters.

Irene wist al van jongs af aan dat ze het kappersvak in wilde. En zij vindt het geweldig dat ze deze passie samen met haar zus kan delen. Het is echt een fantastisch vak waar zij al haar creativiteit in kwijt kan.

Irene volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken. Irene werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

Sabrina
Eigenaresse en topstylist

Sabrina is sinds 2010 werkzaam bij Jack’s Sisters en sinds 2015 mede-eigenaar.

Sabrina is nog iedere dag blij dat ze de beslissing heeft genomen om samen met haar zus een bedrijf te runnen en noemt dit het leukste werk wat er bestaat. Geen dag is hetzelfde en wat is er nou leuker dan de hele dag met mensen te werken en deze mensen nog mooier te maken??

Sabrina volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken.

Sabrina werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

 

Elles
Topstylist

Elles is begin 2022 bij Jack’s Sisters komen werken. Zij heeft in 2020 haar diploma behaald aan de Kappersakademie en is vanaf dat moment werkzaam geweest in een andere leuke salon. Naast dat ze een fantastische kapster is, kunt u bij Elles ook terecht voor henna brows. Ze is ook gespecialiseerd in snijden en is heel veelzijdig in de kapsels die ze maakt. Wil je juist een beetje een funky kapsel of bijvoorbeeld een strakke bob? Elles kan het allemaal. Elles volgt veel trainingen want ze is heel leergierig en wil graag de beste zijn in wat ze doet. Maak eens een afspraak bij haar en ervaar wat een fantastische meid ze is. Elles werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Suus
Topstylist

Suus is eind 2022 het team van Jack’s Sisters op de vrijdag komen versterken. Zij heeft al ruim 6 jaar ervaring in het kappersvak er werkte voorheen bij een gerenommeerde salon in Amsterdam. Suus geeft naast haar werk bij Jack’s Sisters sport trainingen aan ouderen. Zij doet alles vol passie. Ze heeft ook veel ervaring met bruidskapsels en make-up. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Suus is altijd in voor een praatje en zal ervoor zorgen dat u zich snel op uw gemak voelt bij haar in de stoel. Boek daarom dus uw afspraak in bij Suus om haar talent te ervaren. Tot snel!!

stagiaires

Zara
stagiaire

Fee
Stagiaire

Felicia
Stagiaire