Topstylisten

Irene
Eigenaresse en topstylist

Irene zit al sinds 2001 in het kappersvak en is sinds 2006 mede-eigenaar van Jack’s Sisters.

Irene wist al van jongs af aan dat ze het kappersvak in wilde. En zij vindt het geweldig dat ze deze passie samen met haar zus kan delen. Het is echt een fantastisch vak waar zij al haar creativiteit in kwijt kan.

Irene volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken. Irene werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

Sabrina
Eigenaresse en topstylist

Sabrina is sinds 2010 werkzaam bij Jack’s Sisters en sinds 2015 mede-eigenaar.

Sabrina is nog iedere dag blij dat ze de beslissing heeft genomen om samen met haar zus een bedrijf te runnen en noemt dit het leukste werk wat er bestaat. Geen dag is hetzelfde en wat is er nou leuker dan de hele dag met mensen te werken en deze mensen nog mooier te maken??

Sabrina volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken.

Sabrina werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

 

Linsey
Hairstylist

Linsey is sinds 2014 werkzaam bij Jack’s Sisters en heeft haar stageperiode ook bij ons volbracht. Na haar stage is zij gezellig bij ons blijven plakken en heeft Linsey zich enorm ontwikkeld. Ze is niet alleen een leuke en gezellige jongedame, Linsey is ook nog eens heel goed in haar vak.

Verder volgt Linsey veel trainingen bij L’ANZA en geeft zelf trainingen bij ons in de salon aan de stagiaires.

Linsey werkt op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

stagiaires

Naomi
Stagiaire

Naomi werkt op dinsdag en woensdag bij ons. Ze is sinds 2018 werkzaam bij Jack’s Sisters en volgt de opleiding bij het Beauty College in Utrecht. Verder volgt zij cursussen van L’ANZA en trainingen bij ons in de salon om u een goed advies te kunnen geven.  Ook bij Naomi kunt u terecht voor een heerlijke hoofdmassage.

Roos
Stagiaire

Roos werkt sinds september 2019 bij ons op de vrijdag en zaterdag.

Zij volgt haar opleiding bij het Beauty College in Utrecht. 

Roos is een enthousiaste meid en niet verlegen om een praatje. Verder volgt zij cursussen van L’ANZA en trainingen bij ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ook bij Roos kunt u terecht voor een heerlijke hoofdmassage.