Topstylisten

Irene
Eigenaresse en topstylist

Irene zit al sinds 2001 in het kappersvak en is sinds 2006 mede-eigenaar van Jack’s Sisters.
Haar specialisaties zijn: kleuren en in het speciaal babylights, knippen van alle kapsels op basis van de laatste trends, scheren, föhnen, vlechten en opsteken.
Irene volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken. Irene werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

Sabrina
Eigenaresse en topstylist

Sabrina is sinds 2010 werkzaam bij Jack’s Sisters en sinds 2016 mede-eigenaar.
Haar specialisaties zijn: haarwerk advies en plaatsen, kleuren en knippen van alle kapsels op basis van de laatste trends, föhnen, opsteken, wenkbrauwen epileren/verven en make-up.

Sabrina volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken.

Sabrina werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

 

Linsey
allround kapster

Linsey is sinds 2014 werkzaam bij Jack’s Sisters en heeft haar stageperiode ook bij ons volbracht.
Linsey’s specialisaties zijn: haarwerk advies en het plaatsen ervan, Global curl techniek (geeft een mooie compacte krul en veel volume aan krullend haar), kinderen, dames en heren knippen volgens de laatste trends en make-up.
Verder volgt Linsey veel trainingen bij L’ANZA en geeft zelf trainingen bij ons in de salon aan de stagiaires.

Linsey werkt op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

stagiaires

Puck
Stagiaire

Puck werkt op woensdag bij ons.
Ze is sinds 2017 werkzaam bij Jack’s Sisters en volgt de opleiding aan het Beauty College in Utrecht.
Verder volgt zij cursussen van L’ANZA en kan u als de beste adviseren over de producten van L’ANZA en heerlijke hoofdmassages geven.

Naomi
Stagiaire

Naomi werkt op vrijdag en om de week op zaterdag. Ze is sinds 2018 werkzaam bij Jack’s Sisters en volgt de opleiding bij het Beauty College in Utrecht. Verder gaat zij cursussen van L’ANZA volgen om u een goed advies te kunnen geven. Ook bij Naomi kunt u terecht voor een heerlijke hoofdmassage.

Damanya
Stagiaire

Damanya werkt op donderdag bij ons.
Ze is sinds 2018 werkzaam bij Jack’s Sisters en volgt de opleiding aan het Nova College in Haarlem.
Verder gaat zij cursussen van L’ANZA volgen en kan zij heerlijke hoofdmassages geven. Eens in de twee weken volgt Damanya ook trainingen bij ons in de salon.

Putra
Stagiaire

Putra volgt de BBL opleiding en werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons. Hij is sinds februari 2019 werkzaam bij Jack’s Sisters en volgt de opleiding aan de Heads Academy te Amsterdam . Verder gaat hij cursussen van L’ANZA volgen om u een goed advies te kunnen geven. Ook bij Putra kunt u terecht voor een heerlijke hoofdmassage.