Topstylisten

Irene
Eigenaresse en topstylist

Irene zit al sinds 2001 in het kappersvak en is sinds 2006 mede-eigenaar van Jack’s Sisters.
Haar specialisaties zijn: kleuren en in het speciaal babylights, knippen van alle kapsels op basis van de laatste trends, scheren, fijn haar, dik haar, föhnen, vlechten en opsteken.
Irene volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken. Irene werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

Sabrina
Eigenaresse en topstylist

Sabrina is sinds 2010 werkzaam bij Jack’s Sisters en sinds 2016 mede-eigenaar.
Haar specialisaties zijn: haarwerk advies en plaatsen, kleuren, knippen van alle kapsels op basis van de laatste trends, fijn haar, föhnen en make-up.

Sabrina volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken.

Sabrina werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

 

Linsey
allround kapster

Linsey is sinds 2014 werkzaam bij Jack’s Sisters en heeft haar stageperiode ook bij ons volbracht.
Linsey’s specialisaties zijn: haarwerk advies en het plaatsen ervan, Global curl techniek (geeft een mooie compacte krul en veel volume aan krullend haar),kinderen , dames en heren knippen volgens de laatste trends en make-up.
Verder volgt Linsey veel trainingen bij L’ANZA en knipt zij ook 1 dag in de 2 weken op onze andere locatie binnen een kinderdagverblijf.

Linsey werkt op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

 

stagiaires

Puck
Stagiaire

Puck werkt op dinsdag en om de week op zaterdag.
Ze is sinds 2017 werkzaam bij Jack’s Sisters en volgt de opleiding aan het Beauty College in Utrecht.
Verder volgt zij cursussen van L’ANZA en kan u als de beste adviseren over de producten van L’ANZA en heerlijke hoofdmassages geven.

Naomi
Stagiaire

Naomi werkt op vrijdag en om de week op zaterdag.Ze is sinds 2018 werkzaam bij Jack’s Sisters en volgt de opleiding bij het Beauty College in Utrecht.Verder volgt zij cursussen van L’anza en kan u als de beste adviseren over de producten van L’anza en heerlijke hoofdmassages geven.