Topstylisten

Irene
Eigenaresse en topstylist

Irene zit al sinds 2001 in het kappersvak en is sinds 2006 mede-eigenaar van Jack’s Sisters.

Irene wist al van jongs af aan dat ze het kappersvak in wilde. En zij vindt het geweldig dat ze deze passie samen met haar zus kan delen. Het is echt een fantastisch vak waar zij al haar creativiteit in kwijt kan.

Irene volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken. Irene werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

Sabrina
Eigenaresse en topstylist

Sabrina is sinds 2010 werkzaam bij Jack’s Sisters en sinds 2015 mede-eigenaar.

Sabrina is nog iedere dag blij dat ze de beslissing heeft genomen om samen met haar zus een bedrijf te runnen en noemt dit het leukste werk wat er bestaat. Geen dag is hetzelfde en wat is er nou leuker dan de hele dag met mensen te werken en deze mensen nog mooier te maken??

Sabrina volgt trainingen bij L’ANZA waardoor zij goed op de hoogte is van de laatste trends en nieuwste technieken.

Sabrina werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag.

 

Elles
Topstylist

Elles is begin 2022 bij Jack’s Sisters komen werken. Zij heeft in 2020 haar diploma behaald aan de Kappersakademie en is vanaf dat moment werkzaam geweest in een andere leuke salon. Naast dat ze een fantastische kapster is, kunt u bij Elles ook terecht voor henna brows. Elles volgt veel trainingen want ze is heel leergierig en wil graag de beste zijn in wat ze doet. Maak eens een afspraak bij haar en ervaar wat een fantastische meid ze is. Elles werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

stagiaires

Gezocht!!
stagiaire

Ben jij bezig met de kappersopleiding?

Of ga je komend jaar starten? En ben jij op zoek naar een leuke stageplaats?

Wij hebben nog een plekje voor jou!!!

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons gezellige team? Mail dan naar jackssisters@gmail.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!!

Wij zijn een erkend leerbedrijf t/m niveau 4.