Bij Kapper Jack’s Sisters omgeving Vinkeveen bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar een goede kapsalon. Zowel dames, heren als kinderen zijn bij ons van harte welkom. Onze ervaren medewerkers zorgen altijd voor een mooi en verzorgd eindresultaat. Ons uiterlijk is van groot belang. Ons haar speelt daarbij een grote rol.

Als dit er mooi en verzorgd uitziet, dan voelen we ons ook beter. Uiteraard mag een mooi gestyled kapsel niet ontbreken aan onze uiterlijke verzorging. Gelukkig bent u daarvoor bij kapper Jack’s Sisters omgeving Vinkeveen aan het juiste adres. We werken alleen met ervaren medewerkers die hun vak goed verstaan. Niet alleen op het gebied van knippen voor dames en heren, maar ook als kinderkapper kunt u rekenen op onze specialiteiten.

Of u nu graag een trendy kapsel wilt laten knippen of uw haar wilt laten kleuren volgens de laatste trends. Doordat we regelmatig trainingen volgen, zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken in het vak. Dat verzekerd u van een fantastisch eindresultaat dat geheel aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Uiteraard staan we ook graag voor u klaar met een passend advies op het gebied van kapsels of haarkleuringen.

Kapper voor dames en heren omgeving Vinkeveen

Kapper omgeving VinkeveenBij Jack’s Sisters weten we precies hoe belangrijk een mooi kapsel is. Het geeft u de uitstraling die past bij uw huidskleur en de vorm van uw gezicht. Niet alleen een mooie geknipte coupe draagt bij aan een verzorgd uiterlijk, maar ook de haarkleur. Binnen onze kapsalon werken we daarom alleen met haarverf van hoge kwaliteit.

Daarnaast beschikken we over veel technieken waardoor er altijd een prachtig eindresultaat verkregen wordt. Hierbij kunt u denken aan high- of lowlights, het bijwerken van de uitgroei of het verven van het haar in een mooie trendy kleur. Als kapper omgeving Vinkeveen zijn we naast het knippen van dames en kinderen, ook een ervaren herenkapper. Bij ons bent u tevens aan het juiste adres voor het laten trimmen en scheren van uw baard.

Ook voor het laten opsteken of vlechten van uw haar, voor bijvoorbeeld een bruiloft of feest, staat kapper Jack’s Sisters omgeving Vinkeveen voor u klaar. Desgewenst kunnen we ook een haarverlenging of extensions aanbrengen voor nog meer volume. Zo bent u altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat dat geheel tegemoet komt aan uw persoonlijke wensen.