Bij Kapper Jack’s Sisters omgeving Wilnis is uw haar in goede handen. We zijn gespecialiseerd in diverse kniptechnieken voor dames, heren en kinderen. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor highlights, haarkleuringen en extensions. Ons haar zegt iets over wie we zijn. Gezond haar glanst, heeft volume en ziet er stralend uit. Uiteraard zorgt dat voor een goed zelfbeeld en een bijpassend zelfvertrouwen.

Elk haar heeft zijn eigen structuur en behoeften. Om ons kapsel in goede conditie te kunnen houden, is een regelmatige knipbeurt of een speciale behandeling noodzakelijk. Natuurlijk kunt u deze geheel afstemmen op uw persoonlijke voorkeur, zodat u altijd kunt beschikken over de coupe die bij uw uiterlijk past. Bij Kapper Jack’s Sisters omgeving Wilnis bent u daarvoor van harte welkom.

Vanuit onze prachtige kapsalon kunnen we u een uitgebreide keuze aan behandelingen bieden. Hierbij kunt u denken aan het bijkleuren van uw uitgroei, kleuren met folies of een geheel nieuwe haarkleur volgens de laatste modetrends. Uiteraard maken we daarbij gebruik van hoogwaardige producten die de gezondheid van uw haar ondersteunt. Onze goed opgeleide kapsters zorgen altijd voor een fantastisch eindresultaat. Door de brede vakkennis kunnen we ook altijd voorzien van een passend advies.

Kapper omgeving Wilnis

Naast diverse knip en kleurtechnieken, biedt Jack’s Sisters ook diverse gespecialiseerde behandelingen aan voor zowel heren als dames. Zo kan het zijn dat uw haar droog of beschadigd is geraakt door diverse invloeden van buitenaf. Daardoor kan er haarbreuk optreden en ziet u haar er dof en ongezond uit. In dat geval staat kapper Jack’s Sisters omgeving Wilnis graag voor u klaar.

Kapper Jack’s Sisters omgeving WilnisDoor het toepassen van een emergency, ultimate of botox treatment wordt uw haar gevoed met rijke bestanddelen. Uw haar wordt herstelt en ziet er weer verzorgd en gezond uit. De medewerkers van Kapper Jack’s Sisters omgeving Wilnis volgen regelmatig trainingen waardoor er gewerkt kan worden volgens de laatste trends en technieken op het gebied van knippen en kleuren. Ook voor het laten opsteken of vlechten van uw haar bent u bij ons van harte welkom.

Hierbij kunt u denken aan bruidskapsels of een prachtige coupe voor een feestelijke gelegenheid. Bij Kapper Jack’s Sisters omgeving Wilnis zijn we tevens gespecialiseerd in het plaatsen van hairextensions en haarverlenging. Zo kunt u altijd beschikken over een prachtige volle haardos met een mooi volume. Uiteraard maken we daarbij gebruik van hoogwaardige producten die een prachtig eindresultaat garanderen.