GESCHIEDENIS L’ANZA

Het begin
L’ANZA is in 1985 geïntroduceerd in de professionele haarcosmetica industrie. Het eerste prominente haarcosmeticamerk dat rekening hield met individuele behoeften van het haar en die dit doorvoerde in een uitgebalanceerde productencollectie. Professionele producten die zijn ontwikkeld om het haar te verzorgen en om therapeutische resultaten te bereiken. Deze gedeponeerde formules zijn ontwikkeld rondom een revolutionaire doorbraak, het Keratin Bond System (KBS). Dit internationaal erkende proteïne transport systeem maakt gebruik van een uitgekiende combinatie van gehydrolyseerde keratine aminozuren van menselijk haar, vitale mineralen en kruidenextracten. Deze geven het haar een ongekende glans en maken het haar beter te modelleren. Met KBS-technologie wordt de innerlijke structuur van het haar aanmerkelijk versterkt. Het wordt zichtbaar en voelbaar sterker, soepeler en gezonder.

In 2003 werd L’ANZA onderdeel van DAVEXLABS. Met meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen en op de markt brengen van salonproducten, brengt DAVEXLABS, L’ANZA op een hoger niveau met geavanceerde en herstellende technologie, die het haar herstelt, verzegelt en beschermt.

De volgende stap
L’ANZA verrichtte baanbrekend werk met een totaal nieuwe categorie van herstellende haarverzorging. Het haar wordt continue belast door invloeden van buitenaf. Bovendien laten steeds meer mensen hun haar chemisch behandelen. Deze stressfactoren beschadigen het haar. Het moet versterkt worden en moet zich beter kunnen beschermen tegen de vele schadelijke invloeden waaraan het dagelijks is blootgesteld. De therapeutische formules van L’ANZA zijn gericht op de óórzaak van de schade, niet alleen op de symptomen. Het Keratin Bond System werd verbeterd tot Keratin Bond System 2 (KB2): gebaseerd op keratine aminozuren en aangevuld met het Moerasbloemzaad Complex en het Moisture Retain Complex. Deze werken synergetisch met KBS en geven het haar extra vocht. De producten met KB2 zijn onderdeel van de L’ANZA Healing Collection.

Pionier in haarherstel
L’ANZA gebruikt de nieuwste technologieën om producten te bieden, die voorop lopen op de rest, Zo introduceerden we onlangs de Advanced Healing Collection. Deze collectie werkt met de nieuwste L’ANZA innovatie: het Keratin Healing System (KHS). KHS heeft alle eigenschappen en voordelen van KB2, maar dan met een verhoogde dosering keratine aminozuren en herstellenden ingrediënten. Bovendien bevat deze unieke collectie een drievoudige UV-kleurbescherming (UVA, UVB, UVC), Nano Science Delivery System, en sulfaatvrije shampoos. Ook ontwikkelde L’ANZA het unieke Flower Shield Complex voor Healing ColorCare. Waarvan onafhankelijke tests hebben bewezen dat het zorgt voor 107% langer houdbare kleuren. L’ANZA’s Advanced Healing Collection biedt de best mogelijke prestatie met revolutionaire formules en de nieuwste technologieën.

In juni 2007 introduceerde L’ANZA Healing Haircolor. Deze buitengewone kleurserie maakt gebruik van dezelfde beproefde technologie als Healing Haircare. Het resultaat: rijke en levendige kleuren met een onovertroffen kleurdiepte… en de langst mogelijke houdbaarheid. De Color Attachment Technology bevat het Keratin Healing System en Flower Shield Complex in de Haircolor, Cream Developers en Decolorizer. Voor exact de juiste tint en kleurhoogte. L’ANZA Healing Haircolor kan gebruikt worden als verf, kleur en kleurspoeling. Gemakkelijk en zuinig in gebruik, met een schitterend resultaat – en dat alles in één tube!

L’ANZA enige merk dat écht herstelt
L’ANZA gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L’ANZA het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Dankzij het Keratin Healing System, drievoudige UV kleurbescherming, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos, en het Flower Shield Complex, HERSTELT, VERZEGELT & BESCHERMT L’ANZA elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden!

.