Als je zoekt naar een ervaren kapper in Mijdrecht, kom dan langs bij Jack’s Sisters

Ervaren en professionele kapper Mijdrecht en omgeving

Zoek je een kapper in Mijdrecht en omstreken? Dan ben je van harte welkom bij Jack’s Sisters. Onze zaak bestaat al meer dan 40 jaar. De laatste 5 jaar werken wij als zussen samen in onze salon. We beschikken over veel ervaring en doen met veel passie ons werk. Een kapsel is ontzettend belangrijk voor mensen. Het is niet voor niets dat we soms zeggen: ‘als je haar maar goed zit’. Een goed geknipt kapsel doet veel met je zelfvertrouwen. Het gaat hierbij overigens niet alleen om een goede manier van knippen. Het is ook belangrijk dat een bepaald model past bij de vorm van je gezicht. Wij kunnen je zeker advies geven op dat gebied. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn van harte welkom bij ons in Mijdrecht. Een uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding staan bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk de prijslijst

Diverse behandelingen mogelijk bij kapsalon Mijdrecht en omstreken

Kapper Mijdrecht

Heb je zin in een totaal nieuw kapsel? Wil je een ander kleurtje in je haar? Maak snel een afspraak bij onze salon. We zijn er voor een standaard knipbeurt, maar natuurlijk kleuren en föhnen we je haar ook graag. Zoek je naar een gezondheidsbehandeling voor je haar? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We volgen regelmatig trainingen zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en trends. Als het haar futloos is, dan hebben wij vrijwel zeker een oplossing. Kom snel bij ons langs en vertel ons je persoonlijke wensen. Gecombineerd met onze professie levert dat ongetwijfeld een perfect eindresultaat op.

Hairextensions bij kapper Mijdrecht

Naast gezondheidsbehandelingen zijn wij er ook voor het zetten van hairextensions. Maak je hier gebruik van, dan krijgt ook dun haar extra veel volume. Precies op die plek waar jij het wilt. Wij werken graag met deze prachtige techniek. We zien mensen blij en tevreden naar huis gaan. Daar doen wij het tenslotte voor. Wil je de extensions laten zetten om je haar te verlengen? Ook dat is zeker mogelijk. We zorgen graag voor mooie lange lokken. Dit kan ook nog precies in de kleur die jij wenst. Uiteraard werken we alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Op die manier kun jij extra lang genieten van een prachtig eindresultaat. Zoek je naar extensions voor een bepaalde gelegenheid? Heb je binnenkort een bijzonder feestje? Wat denk je dan van het opsteken of het vlechten van je haar? We doen het graag voor je. Welke creatie je ook wenst, wij realiseren het. We zijn er tenslotte ook voor bruidskapsels. Maak vandaag nog een afspraak bij onze kapsalon in Mijdrecht en omgeving. Dit kan snel en gemakkelijk via onze website. Uiteraard mag je ook contact met ons opnemen als je nog een vraag hebt. We helpen je graag verder.

Afspraak maken