De zorgen voor uw haar laat u natuurlijk het liefst over aan de ervaren kapper van Jack’s Sisters omgeving Mijdrecht. Als dames, heren en kinderkapper zorgen we altijd voor een prachtig eindresultaat welke geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u uw haar wilt laten knippen, föhnen of kleuren.

Ook voor diverse gezondheidsbehandelingen voor het haar bent u bij ons aan het juiste adres. Want, als ons haar goed zit, voelen we ons ook goed. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste trends en technieken. Uw korte, krullende, steile of dunne haar is bij ons dus in goede handen. Daarnaast bieden we verschillende behandelingen aan die de gezondheid van het haar weer herstellen.

Deze kan door invloeden van buitenaf beschadigd zijn geraakt. Onze diepte behandelingen voeden het haar, geven het veerkracht en glans. Uw haar straalt weer van gezondheid. Ook voor een gedegen advies staan we graag voor u klaar. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we u perfect adviseren in welk kapsel het beste bij de vorm van uw gezicht past. Of u nu graag een kort, halflang of lang kapsel wenst.

Kapper Jack’s Sisters omgeving Mijdrecht

Ervaren kapper omgeving MijdrechtNaast het knippen van dames, heren en kinderen, bent u bij Jack’s Sisters omgeving Mijdrecht ook van harte welkom voor het laten zetten van hairextensions. Deze prachtige techniek zorgt ervoor dat dun haar volume krijgt op de plaats waar dat gewenst is. Uiteraard kunnen extensions ook gebruikt worden als verlenging van uw haar.

Zo beschikt u direct over prachtige lange lokken in de kleuren die u wenst. Voor zowel hair weft als extensions maken we gebruik van hoogwaardige producten. Dat garandeert een perfect eindresultaat waar u lang van kunt genieten. Extensions zijn natuurlijk ook bijzonder geschikt voor feestelijke gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan het vlechten of opsteken van uw haar. Door onze ruime ervaring in het vak zijn we in staat om de mooiste creaties te maken die geheel voldoen aan uw wensen.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bruidskapsels. Bij kapper Jack’s Sisters omgeving Mijdrecht staan we graag voor u klaar. Niet alleen voor het knippen en kleuren van dames, maar ook heren en kinderen zijn bij ons van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak in onze kapsalon omgeving Mijdrecht.

Afspraak maken