Als je zoekt naar een kapsalon in Mijdrecht, ben je bij Jack’s Sisters aan het juiste adres

Kapsalon Jack’s Sisters omgeving Mijdrecht

Zoek je naar een prettige kapsalon in de omgeving van Mijdrecht? Dan ben je van harte welkom bij Jack’s Sisters. Wij staan graag voor je klaar. Dankzij onze professionaliteit en klantvriendelijkheid hebben we inmiddels echt een naam opgebouwd in de regio rond Mijdrecht. We werken samen als zussen en dit doen we inmiddels al 5 jaar. De kapsalon zelf bestaat zelfs al 43 jaar. Je begrijpt dat je bij ons veel ervaring en kennis vindt. We werken graag met het prachtige merk L’ANZA.

Bekijk de prijslijst

Iedereen welkom bij kapper Mijdrecht en omstreken

Kapsalon Mijdrecht

Wij zijn geen kapsalon voor een specifieke doelgroep. Iedereen is van harte welkom. Of je nu een man, een vrouw of een kind bent, maak zeker een afspraak bij onze salon. Natuurlijk zijn wij er voor een knipbeurt. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor onder meer diepte behandelingen, een haarverlenging of een haarkleuring. Wij geven je zeker ook graag advies. Een mooi kapsel is belangrijk voor je uitstraling. Vraag je jezelf af welk kapsel het mooist staat bij de vorm van je gezicht? Wij geven je professionele tips. Je zult merken dat een goed kapsel een enorme boost is voor je zelfvertrouwen. We hebben ervaring met korte, lange en middellange kapsels. We letten ook op je haarstructuur. Daardoor kunnen we je heel gericht advies geven op het gebied van de haarverzorging.

Kapsalon Mijdrecht is goed bereikbaar

We zijn makkelijk bereikbaar en we maken gebruik van de nieuwste technieken. Maak vandaag nog een afspraak via onze website. In onze salon kun je je volledig ontspannen. Ook kinderen voelen zich bij ons al snel op hun gemak. Heb je nog een bepaalde vraag over een van de behandelingen of over het product dat we gebruiken? Lees dan verder op onze website of neem even contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag. Zowel ons e-mailadres als het telefoonnummer staan vermeld op de site. Vind jij een goede service, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en vakmanschap belangrijk? Maak dan zeker een afspraak bij Jack’s Sisters.

Afspraak maken